Ημέρα Δράσης στην Περιοχή Ταμασού – 07/05/2017

Ημέρα Δράσης στην Περιοχή Ταμασού – 07/05/2017

3 Share

Ημέρα Δράσης στην Περιοχή Ταμασού – 07/05/2017

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Δράσης στην περιοχή του φράγματος Ταμασού. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για όλους όσους συμμετείχαν. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ξενάγηση στη βιολογική ...

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Δράσης στην περιοχή του φράγματος Ταμασού. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για όλους όσους συμμετείχαν. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ξενάγηση στη βιολογική φάρμα Riverland οπού οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ζώα και να ενημερωθούν για την διαδικασία παραγωγής των διαφόρων προϊόντων. Ακολούθησε συμβολικός καθαρισμός στο φράγμα Ταμασού και επίδειξη διαφόρων τεχνικών ψαρέματος από Μέλη του Συνδέσμου. Στο τέλος, οι μικροί μας φίλοι είχαν την δυνατότητα να εφαρμόσουν στην πράξη τα όσα έμαθαν.
Ευχαριστήσουμε τον Βασίλη και την Riverland Bio Farm, τα καταστήματα H&A Strovolos – Fishing & Hunting Cyprus και την Stagona Agrou, που ήταν οι χορηγοί της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς του Συνδέσμου για το έτος Moondog’sPresse Cafe Cyprus και Kemanes PrintShop. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Τμήμα Αλιείας για τη συνεργασία τους και την ειδική εκπαιδευτική άδεια που μας έδωσαν. Τέλος, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον φίλο του Συνδέσμου και αρθρογράφο του περιοδικού ‘Τhe Mission’ κύριο Πλάτων Τρακοσιή για την επίδειξη στην εντυπωσιακή τεχνική του fly fishing.

Leave a reply

Your email address will not be published.