Ημερίδα Ψαρέματος για Παιδιά «Ανδρέας και Νάντια Δημητρίου» – 17/07/2017

Ημερίδα Ψαρέματος για Παιδιά «Ανδρέας και Νάντια Δημητρίου» – 17/07/2017

2 Share

Ημερίδα Ψαρέματος για Παιδιά «Ανδρέας και Νάντια Δημητρίου» – 17/07/2017

Το Σάββατο 17 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για παιδιά στο πάρκο Αγίου Γεωργίου στην Αθαλάσσα. Την εκδήλωση χορηγεί εδώ και 12 χρόνια το κατάστημα A.D.D Fisherman Fishing Eq ...

Το Σάββατο 17 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για παιδιά στο πάρκο Αγίου Γεωργίου στην Αθαλάσσα. Την εκδήλωση χορηγεί εδώ και 12 χρόνια το κατάστημα A.D.D Fisherman Fishing Equipment Cyprus και είναι αφιερωμένη στη μνήμη των αγαπημένων Ανδρέα και Νάντιας Δημητρίου.

Η σημαντικότερη ίσως εκδήλωση που υλοποιεί ο σύνδεσμος, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των μικρών μας ψαράδων, γονιών, μελών του συνδέσμου και φίλων. Παρόλο που τα ψάρια ήταν διστακτικά, με υπομονή και επιμονή οι μικροί μας ψαράδες κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετά ψάρια και μάλιστα και διαφορετικών ειδών. Όλα τα ψάρια που αλιεύτηκαν ελευθερώθηκαν με προσοχή πίσω στο νερό. Η εκδήλωση φέτος εκτός από ψυχαγωγικό, είχε και ενημερωτικό – εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Ο Σύνδεσμος νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει ακόμα μία φορά το χορηγό της εκδήλωσης A.D.D Fisherman Fishing Equipment Cyprus που προμήθευσε με αλιευτικό εξοπλισμό, φανέλες, καπελάκια και έπαθλα τους ψαράδες μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στο Τμήμα Αλιείας και το Τμήμα Δασών για τη χορήγηση των σχετικών αδειών για την πραγματοποίηση της ημερίδας.

Τέλος, όπως πάντα ευχαριστούμε τους χορηγούς για το 2017, Moondog’sPresse Cafe Cyprus και Kemanes PrintShop. Η συμβολή τους είναι πολύτιμη στο έργο του συνδέσμου. Όσο για τον Σύνδεσμο, η μεγαλύτερή μας ανταμοιβή, το χαμόγελο των μικρών μας φίλων και η περηφάνια στα πρόσωπα των γονιών!

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published.