Ημερίδα Ψαρέματος για Παιδιά «Ανδρέας και Νάντια Δημητρίου» – 17/07/2017

Ημερίδα Ψαρέματος για Παιδιά «Ανδρέας και Νάντια Δημητρίου» – 17/07/2017

0 Share

Ημερίδα Ψαρέματος για Παιδιά «Ανδρέας και Νάντια Δημητρίου» – 17/07/2017

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ψαράδων Εσωτερικών Υδάτων διοργανώνει ημερίδα ψαρέματος για μικρά παιδιά μελών του Συνδέσμου. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ψυχαγωγία των παιδιών ...

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ψαράδων Εσωτερικών Υδάτων διοργανώνει ημερίδα ψαρέματος για μικρά παιδιά μελών του Συνδέσμου. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ψυχαγωγία των παιδιών και ταυτόχρονα η ευαισθητοποίησή τους σε θέματα διατήρησης του φυσικού περιβάλλοντος και αγάπης προς το αθλητικό ψάρεμα.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στη Λίμνη Αθαλάσσας (Πάρκο Αγίου Γεωργίου) στην Αγλαντζιά, το Σάββατο 17/06/2017 στις 16:00 και αφορά παιδιά ηλικίας 6–12 ετών.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στο τηλέφωνο 96138686 μέχρι τις 07/06/2017. Στη δήλωση συμμετοχής, θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα και τηλέφωνο του μέλους, όπως επίσης το όνομα και η ηλικία του προτεινόμενου παιδιού.

Το παιδί θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από το μέλος του Συνδέσμου που θα το προτείνει. Επειδή ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος, η δήλωση είναι δεσμευτική και παρακαλούνται τα μέλη που δεν είναι σίγουροι για τη συμμετοχή τους, να μη στερήσουν από άλλα παιδιά τη χαρά συμμετοχής. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, αναλόγως ημερομηνίας και ώρας της δήλωσης συμμετοχής.


Θα δοθούν καλάμια 4m ή 5m σε όλους τους νέους συμμετέχοντες (αντένα). Όσοι συμμετέχοντες πήραν καλάμι σε προηγούμενη διοργάνωση πρέπει να το φέρουν μαζί τους. Τα αγκίστρια τύπου barbless (χωρίς ακίδα) θα δοθούν επί τόπου για να προσδεθούν στις πετονιές από τους συνοδούς των παιδιών. Δόλωμα, πετονιά, φελλό κτλ. θα φέρει ο κάθε συμμετέχοντας και δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο από απλό ψωμί ή καλαμπόκι.


Σημειώνουμε, πώς οποιαδήποτε δήλωση γίνει μετά από την καθορισμένη ημερομηνία, δε θα ληφθεί υπόψη. Προτεραιότητα θα δοθεί στα υφιστάμενα μέλη του Συνδέσμου.

 

Leave a reply

Your email address will not be published.