Ετήσια Γενική Συνέλευση 2019

Ετήσια Γενική Συνέλευση 2019

0 Share

Ετήσια Γενική Συνέλευση 2019

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ψαράδων Εσωτερικών Υδάτων στο Ξενοδοχείο Σεμέλη στη Λευκωσ ...

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ψαράδων Εσωτερικών Υδάτων στο Ξενοδοχείο Σεμέλη στη Λευκωσία.
H ΓΣ περιλάμβανε ανασκόπηση των δραστηριοτήτων και ενεργειών του Συνδέσμου για τη χρονιά που μας πέρασε, ανάλυση της οικονομικής κατάστασης του Συνδέσμου για το 2018 και παρουσίαση των δραστηριοτήτων που θα οργανώσει ο Σύνδεσμος εντός της χρονιάς. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους και παρουσιάστηκε η νέα φανέλα ψαρέματος του Συνδέσμου.
Τέλος, ως ελάχιστη ένδειξη ευχαριστίας, ο Σύνδεσμος τίμησε του χορηγούς του για το 2018: Moondog’sPresse Cafe Cyprus, Οπτικός οίκος EyeSpotCyprusΩ My Box Mods και το ελεγκτικό γραφείο The Practice.
Με την ολοκλήρωση της ΓΣ ακολούθησε δείπνο, που περιελάμβανε την κοπή της Βασιλόπιτας ( προσφορά του Mikaella sweets) και κλήρωση πολλών δώρων για τους παρευρισκόμενους. Ευχαριστούμε όλους όσους προσέφεραν δώρα για την κλήρωση: Οπτικός οίκος EyeSpotCyprusMoondog’sMohawk Hair StudioSuper Action Stores Cyprus , Anglermania Trading LTD , Semeli Hotel, Ταβέρνα To Koultouriariko- Μοσφιλωτη και CMS HADJIMIREOS LTD.

Leave a reply

Your email address will not be published.