Ημέρα Οικογένειας για Μέλη του Συνδέσμου 05/05/2019

Ημέρα Οικογένειας για Μέλη του Συνδέσμου 05/05/2019

0 Share

Ημέρα Οικογένειας για Μέλη του Συνδέσμου 05/05/2019

Ο Σύνδεσμος, θέλοντας να ευχαριστήσει τα Μέλη του για τη στήριξη που μας παρέχουν, διοργάνωσε την εκδήλωση ‘Ημέρα Οικογένειας’ την Κυριακή 05 Μαΐου στον εκδρομικό χώρο του Ξυλιάτου ...

Ο Σύνδεσμος, θέλοντας να ευχαριστήσει τα Μέλη του για τη στήριξη που μας παρέχουν, διοργάνωσε την εκδήλωση ‘Ημέρα Οικογένειας’ την Κυριακή 05 Μαΐου στον εκδρομικό χώρο του Ξυλιάτου. Κατά την εκδήλωση ο Σύνδεσμος προσέφερε δωρεάν φαγητό και ποτό στα Μέλη του και τις οικογένειες τους. Η καλή παρέα, το ευχάριστο κλίμα και το μαγευτικό τοπίο συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας Moondog’s και Beer Shop για την προσφορά της μπύρας που καταναλώθηκε στην εκδήλωση.

Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς του Συνδέσμου για το 2019 που με την προσφορά τους συμβάλουν σημαντικά στη λειτουργία και το Έργο του Συνδέσμου: Moondog’s, Presse Cafe CyprusEyeSpotCyprusKivu Speciality CoffeeUtopia Espresso CyprusBeer ShopΩ My Box Mods , Cyprus Fishing Magazine και το ελεγκτικό γραφείο The Practice.

 

Leave a reply

Your email address will not be published.