Ημερίδα Ψαρέματος για Παιδιά «Ανδρέας και Νάντια Δημητρίου» 2019

Ημερίδα Ψαρέματος για Παιδιά «Ανδρέας και Νάντια Δημητρίου» 2019

0 Share

Ημερίδα Ψαρέματος για Παιδιά «Ανδρέας και Νάντια Δημητρίου» 2019

Το Σάββατο 22 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε για 14η συνεχή χρονιά η εκδήλωση ψαρέματος για παιδιά στο πάρκο Αγίου Γεωργίου στην Αθαλάσσα. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη των Ανδρ ...

Το Σάββατο 22 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε για 14η συνεχή χρονιά η εκδήλωση ψαρέματος για παιδιά στο πάρκο Αγίου Γεωργίου στην Αθαλάσσα. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη των Ανδρέα και Νάντιας Δημητρίου.
Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία καθώς τα ψάρια ήταν αρκετά δραστήρια χαροποιώντας ιδιαίτερα τους μικρούς μας φίλους. Όλοι οι μικροί ψαράδες κατόρθωσαν να πιάσουν ψάρια διαφόρων ειδών. Όλα τα ψάρια που αλιεύτηκαν ελευθερώθηκαν με προσοχή πίσω στο νερό. Η εκδήλωση εκτός από ψυχαγωγικό, είχε και ενημερωτικό – εκπαιδευτικό χαρακτήρα αφού τα παιδία είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα είδη ψαριών στα γλυκά νερά τις Κύπρου, τις βασικές τεχνικές ψαρέματος καθώς και τη σημασία του “Catch & Release”.
Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα ASJ Fishing Tackle (Fisher Mania) και τον φίλο Αντρέα  για την προσφορά των καλαμιών που δόθηκαν στα παιδιά και την όλη βοήθεια στην διεξαγωγή της εκδήλωσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στο Τμήμα Αλιείας και το Τμήμα Δασών για τη χορήγηση των σχετικών αδειών για την πραγματοποίηση της ημερίδας.
Τέλος, όπως πάντα ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για το 2019,  Moondog’s  Presse Cafe CyprusEyeSpotCyprusKivu Speciality CoffeeUtopia Espresso CyprusBeer Shop, Ω My Box ModsCyprus Fishing Magazine και το ελεγκτικό γραφείο The Practice.Η συμβολή τους είναι πολύτιμη στο έργο του Συνδέσμου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον χορηγό μας EyeSpotCyprus και τον φίλο Κλεάνθη για την παραχώρηση ενός ζευγαριού παιδικών γαλιών ηλίου για κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων.

 

Leave a reply

Your email address will not be published.