Ετήσια Γενική Συνέλευση 2020

Ετήσια Γενική Συνέλευση 2020

0 Share

Ετήσια Γενική Συνέλευση 2020

Την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ψαράδων Εσωτερικών Υδάτων στο Ξενοδοχείο Σεμέλη στη Λευκωσία. H ...

Την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ψαράδων Εσωτερικών Υδάτων στο Ξενοδοχείο Σεμέλη στη Λευκωσία.
H ΓΣ περιελάμβανε ανασκόπηση των δραστηριοτήτων και ενεργειών του Συνδέσμου για τη χρονιά που μας πέρασε, ανάλυση της οικονομικής κατάστασης του Συνδέσμου για το 2019 και παρουσίαση των δραστηριοτήτων που θα οργανώσει ο Σύνδεσμος εντός του 2020. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους και θέματα πoυ έθεσε προς συζήτηση το Συμβούλιο του Συνδέσμου.
Τέλος, ως ελάχιστη ένδειξη ευχαριστίας, ο Σύνδεσμος τίμησε του χορηγούς του για το 2019: Moondog’sPresse Cafe Cyprus, Οπτικός οίκος EyeSpotCyprusKivu Speciality CoffeeUtopia Espresso CyprusBeer ShopCyprus Fishing Magazine,  Ω My Box Mods και το ελεγκτικό γραφείο The Practice.
Με την ολοκλήρωση της ΓΣ ακολούθησε δείπνο, που περιελάμβανε την κοπή της Βασιλόπιτας ( προσφορά του Mikaella sweets) και κλήρωση πολλών δώρων για τους παρευρισκόμενους. Ευχαριστούμε όλους όσους προσέφεραν δώρα για την κλήρωση: Οπτικός οίκος EyeSpotCyprusMoondog’sMohawk Hair Studio, ASJ Fishing Tackle ( Fisher Mania ), Semeli Hotel, Ταβέρνα To Koultouriariko- ΜοσφιλωτηCyprus Fishing Magazine και CMS HADJIMIREOS LTD.

Leave a reply

Your email address will not be published.