Σεμινάριο για Φελλό – 21/09/2017

Σεμινάριο για Φελλό – 21/09/2017

2 Share

Σεμινάριο για Φελλό – 21/09/2017

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2017, ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με το κατάστημα ειδών αλιείας Fishing Addicted, οργάνωσε σεμινάριο στο χώρο του καταστήματος, που αφορούσε το ψάρεμα με φελλό κα ...

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2017, ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με το κατάστημα ειδών αλιείας Fishing Addicted, οργάνωσε σεμινάριο στο χώρο του καταστήματος, που αφορούσε το ψάρεμα με φελλό και τις τεχνικές του. Το σεμινάριο παρουσίασε ο κ. Ευάνθης Λοΐζου, και περιελάμβανε όλες τις τεχνικές ψαρέματος με φελλό στα φράγματα, με εκτενή αναφορά και στην εξέλιξη τους, καθώς και σε ειδικές εφαρμογές για τα Κυπριακά φράγματα. Οι περίπου 40 παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να λύσουν πολλές  τους απορίες, και στο τέλος του σεμιναρίου να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες. Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου διεξάχθηκε φιλικός αγώνας με φελλό στο φράγμα Ταμασού.

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί τα καταστήματα Fishing Addicted και KN Fishing για τη συνδιοργάνωση του ειδικού σεμιναρίου και του φιλικού αγώνα . Ευχαριστεί επίσης θερμά τον φίλο και ομιλητή στο σεμινάριο  κύριο Ευάνθη Λοΐζου .

Όπως πάντα ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για το 2017, Moondog’s , Presse Cafe Cyprus και Kemanes PrintShop. Τέλος, ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν στο σεμινάριο. Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια κι είμαστε χαρούμενοι που το απολαύσατε. Οφείλουμε να πούμε πως υπήρξε επιθυμία να παρευρεθούν περισσότεροι φίλοι/φίλες και πως έγιναν εισηγήσεις προς το σύνδεσμο για να διοργανωθούν αντίστοιχα σεμινάρια στο μέλλον κατά τη διάρκεια του Σαββατοκυρίακου και σε άλλες πόλεις. 

 

Leave a reply

Your email address will not be published.