Ημέρα Δράσης Ταμασού – 01/05/2018

Ημέρα Δράσης Ταμασού – 01/05/2018

0 Share

Ημέρα Δράσης Ταμασού – 01/05/2018

Την Πρωτομαγιά η γνωστή Φάρμα Βιολογικών Προϊόντων Riverland, που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την όχθη του φράγματος Ταμασσού, διοργανώνει τη μεγάλη της ετήσια εκδήλωση. Ο ...

Την Πρωτομαγιά η γνωστή Φάρμα Βιολογικών Προϊόντων Riverland, που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την όχθη του φράγματος Ταμασσού, διοργανώνει τη μεγάλη της ετήσια εκδήλωση. Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ψαράδων Εσωτερικών Υδάτων θα βρίσκεται εκεί, με περίπτερο για ενημέρωση στη φάρμα, και με τα μέλη του να βρίσκονται στην όχθη του φράγματος κάτω από τη φάρμα και να δείχνουν στους επισκέπτες τη μαγεία και τα μυστικά του ψαρέματος.
Είσαστε όλοι ευπρόσδεκτοι στην υπέροχη αυτή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Ελάτε με τα παιδιά σας και φέρτε φίλους και γνωστούς, είναι μια υπέροχη ευκαιρία να μυήσουμε τα παιδιά μας στον υπέροχο κόσμο του ψαρέματος σε φράγμα. Ταυτόχρονα, θα μπορείτε να απολαύσετε και τις άλλες δραστηριότητες που θα διεξάγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της φάρμας.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο του συνδέσμου (96138686).
Σας περιμένουμε!

Υ.Γ. Εάν υπάρχουν μέλη μας που έχουν τον χρόνο και επιθυμούν να έρθουν να βοηθήσουν στην επίδειξη τεχνικών στους επισκέπτες, επικοινωνήστε με το τηλέφωνο του Συνδέσμου ή με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Αναμένουμε πολλούς επισκέπτες και κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη!

Leave a reply

Your email address will not be published.